Valkyria Revolution komt naar Europa voor PlayStation 4 en Xbox One

De game, voorheen bekend als “Valkyria: Azure Revolution”, komt naar Europa voor PlayStation4 en Xbox One

De Valkyria, de belichaming van de dood, keert terug naar het slagveld in Valkyria Revolution en spelers zullen er alles aan moeten doen – en moeten opofferen – om wraak te nemen. Voorheen bekend als “Valkyria: Azure Revolution”, zal de nieuwe titel Valkyria Revolution in het Westen zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd voor PlayStation 4 en Xbox One.

Valkyria Revolution is in zekere zin een revolutie binnen het traditionele Valkyria Revolution Chronicles universum omdat het zich afspeelt in een alternatieve tijdslijn, gebaseerd op de Europese industriële tijdperk, en omdat de traditionele turn-based gameplay plaats maakt voor een nieuw hybride vorm van real-time combat en tactische strategie over slagvelden. Valkyria Revolution zal beschikbaar zijn in Q2 van 2017.

Er is maar een enkele vonk nodig om de inferno van de oorlog te beginnen en in het verhaal van Valkyria Revolution ervaren spelers dat zelf. Vijf vrienden voor het leven verteerd door gevoelens van persoonlijke wraak veroorzaken een verschrikkelijke oorlog voor een heel continent. Talloze onschuldige levens worden opgeofferd omwille van een doel dat gebaseerd is op halve waarheden en regelrechte leugens.

Deze “Cirkel van Vijf” gebruiken hun gezamenlijke invloed in hun politieke en militaire posities om hun klein, economisch geblokkeerd thuisland te motiveren om op te staan en een krachtig verzet te vormen tegen de imperialistische onderdrukkers. Zal de Cirkel van Vijf herinnerd worden als heldhaftige bevrijders of zullen hun zelfzuchtige motieven hen bestempelen als verraderlijke samenzweerders die onschuldige levens hebben opgeofferd voor hun persoonlijke wraak? Ervaar de geschiedenis en ontdek de waarheid achter het verhaal.

Valkyria Revolution Features:

  • Een stap verwijderd van de dood – Iemand die het tij van de strijd kan keren in Valkyria Revolution is Brunhilde, een van de laatste oude en machtige Valkyrur – magische wezens met een onbegrensde macht. Zij is gebonden aan de eed van vijandelijke krijgsmachten en spelers moeten uitzoeken hoe ze haar kunnen verslaan.
  • Bereid je voor op LeGION – Valkyria Revolution heeft een gloednieuw gevechtssysteem dat real-time gevechten combineert met tactische strategie. Spelers kunnen controle over het slagveld nemen met behulp van brute combo’s of sluwe tactieken. Het balans vinden tussen de twee is de sleutel tot succes.
  • Vindingrijk de oorlog door –  Uit tegenslag ontstaat geweldige techniek en met een belegerd thuisland kunnen spelers hun bestaande wapens upgraden en op verschillende manieren customizen.
  • Een nieuw schilderachtige look Valkyria Revolution heeft een verfijnde look dankzij de nieuwe Gouache rendering engine die de graphics een unieke canvas textuur geeft.
  • Klassieke componist Valkyria Revolution heeft een levendige soundtrack door de getalenteerde componist Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Stella Glow) .

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password