Valiant Hearts: Coming Home en Valiant Hearts: The Collection Nu uit voor PlayStation, Xbox, Switch en pc

Valiant Hearts: Coming Home en Valiant Hearts: The Collection, die Valiant Hearts: The Great War en Valiant Hearts: Coming Home, is nu verkrijgbaar op Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en pc via Ubisoft Connect. Valiant Hearts: The Great War, het eerste deel van de duologie, verweeft de verhalen van vijf personages terwijl ze de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog meemaken. Karl, die uit Frankrijk is verbannen en is ingelijfd bij het Duitse leger; zijn schoonvader Emile, die is ingelijfd bij het Franse leger; Freddie, een Amerikaanse vrijwilliger in het Franse Vreemdelingenlegioen; Anna, een Franse gevechtsverpleegster; en Walt, een hospik-slachtofferhond – die spelers ook helpt om gebieden binnen te sluipen die ontoegankelijk zijn voor mensen.
Valiant Hearts: Coming Home, voorheen een exclusieve mobiele Netflix-game, ontwikkeld door Ubisoft Montpellier in samenwerking met Old Skull Games, gaat verder met een dramatisch verhaal tijdens de Eerste Wereldoorlog en richt zich opnieuw op vier onderling verbonden verhalen. James is lid van de historische Harlem Hellfighters op zoek naar zijn oudere broer Freddie; de verpleegster Anna keert terug naar haar werk om de gewonden te verzorgen; Ernst is een Duitse duiker; en George is een Britse vliegenier. En natuurlijk keert de brave hond Walt terug om spelers te helpen met puzzels en verkenningstochten. Muziek speelt ook een belangrijke rol in het spel, want de Harlem Hellfighters speelden een belangrijke rol bij de introductie van jazzmuziek in Europa. Spelers kunnen de jazzsoundtrack van Jason Moran beluisteren op muziekstreamingplatforms.

Ubisoft Da Nang werkte aan het uitbrengen van Valiant Hearts: Coming Home naar pc en consoles te brengen, een beslissing die om meerdere redenen werd genomen: één, voor de toegewijde spelersgemeenschap die al lang om de extra platforms vroeg; twee, om de verhalen naar nog meer spelers te brengen; en drie, om de Valiant Hearts: The Collection-bundel te maken, waarmee spelers in beide verhalen konden duiken. Ubisoft Da Nang opende voor het eerst zijn deuren in 2020 en werkt voornamelijk aan mobiele titels, maar de ontwikkelaars genoten van de kans om als een van de eerste studio’s in Vietnam een spel op console uit te brengen.

“We moesten onze eigen weg banen en onbekend terrein betreden”, zegt Nhi Ho, geassocieerd producent bij Ubisoft Da Nang. “Aan de kant van de kwaliteitsborging betekende dit nauwgezet testen en aanpassen om aan de specifieke vereisten van elke console te voldoen.”

“Een van mijn favoriete onderdelen van het project was het werken met de diverse cast van personages met verschillende culturele achtergronden,” voegt Van Nguyen, QC-tester bij Ubisoft Da Nang, toe. “Ervoor zorgen dat hun uitbeelding overeenkomt met hun historische context was een uitdagend aspect van het testproces waarbij onderzoek, gevoeligheid en aandacht voor detail nodig waren om een respectvolle en accurate weergave te garanderen.”

Valiant Hearts: Coming Home en Valiant Hearts: The Collection zijn te koop in de Ubisoft Store voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch en PC via Ubisoft Connect. Beide titels zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar in een Ubisoft+ Premium-abonnement. Kijk voor meer informatie over Valiant Hearts: Coming Home lees je hoe de game de geschiedenis van de Harlem Hellfighters eert.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password