Vaar uit en verken de zeeën in open wereld piraten RPG Seablip, die in Q2 2024 naar Early Access komt!

Indie solo-ontwikkelaar Jardar Solli heeft vandaag aangekondigd dat zijn aankomende piratenavontuur Seablip in het tweede kwartaal van 2024 in Early Access op pc en Mac wordt gelanceerd, met een volledige lancering gepland voor 2025. Los mysteries van de zee op terwijl je wraak zoekt voor de moord op je grootvader en verken een open wereld in je schip. Doe mee aan strategische scheepsgevechten, beheer je bemanning, bouw een eilandbasis, plunder schatten, vis en nog veel meer. Verlanglijstje Seablip nu op Steam!

In Seablip verken je een levendige en dichte open wereld met een reeks te ontdekken eilanden en vijandelijke piraten om te verslaan, terwijl je over de zeeën zwerft tijdens een 100-jarige oorlog tussen de Redcoats en de Bluecoats. Seablip, geïnspireerd door Faster Than Light en Sid Meier’s Pirates, laat je een aantal taken uitvoeren en geeft je de vrijheid om te verkennen. Upgrade je schip met extra kanonnen en inventarisruimte, huur nieuwe bemanningsleden in om je te helpen bij je avonturen en verzamel grondstoffen uit verschillende bronnen. Hak bomen om, ontgin mineralen en besproei gewassen terwijl je gebruikmaakt van de gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Doe mee aan allerlei minigames en activiteiten, bouw bases en gebruik je trouwe hengel. Vind goud uit schatten of verdien het door je waren te verkopen, of neem zelfs premieaankopen aan die over de hele wereld te vinden zijn en verbeter je piratenreputatie terwijl je betaald wordt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password