Utomik en Lenovo werken samen om de Utomik-app naar Lenovo-pc’s en -laptops te brengen

Vanaf volgende maand brengen Utomik.com en Lenovo, wereldwijd marktleider in de technologiesector, samen de Utomik-app naar bepaalde Lenovo-pc’s voor consumenten via Lenovo.com. Gedurende twaalf maanden krijgen nieuwe Lenovo-klanten gratis toegang tot het personal PC-abonnement en zijn catalogus van meer dan 1400 games.

Bereik verder dan het alledaagse met Utomik op Lenovo

In de komende 2 maanden gaat de samenwerking tussen Utomik.com en Lenovo van start. Klanten in geselecteerde landen in de regio Azië-Pacific die in aanmerking komende Lenovo-modellen kopen, kunnen twaalf maanden gratis genieten van het Utomik Personal PC-plan. Na ontvangst van de nieuwe Lenovo-apparaten ontvangen klanten een e-mail van Utomik met stappen om het abonnement te downloaden en te activeren.

Het abonnement biedt een gevarieerd aanbod aan games voor alle leeftijden, van klassieke titels als Atari’s RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack tot het veelgeprezen Spiritfarer: Farewell Edition. Lenovo-klanten zullen ook toegang hebben tot komende Day One-releases zoals Elypse en Born of Bread, wat hun spelervaring nog aangenamer en diverser maakt.

Utomik.com en zijn steeds groeiende catalogus van games biedt partijen als Lenovo de mogelijkheid om hun toekomstige klanten een grote verscheidenheid aan games te bieden waarvan ze kunnen genieten wanneer het hun uitkomt. Dankzij het diverse portfolio van Utomik en de snelle downloadtechnologie kunnen gebruikers spelen wat ze willen, wanneer ze willen. Door hun gebruikers toegang te geven tot de service van Utomik profiteren bedrijven van een concurrentievoordeel binnen de sector.

Door samen te werken met Lenovo en nieuwe klanten een gratis abonnement voor twaalf maanden aan te bieden, blijft Utomik.com zijn inhoudspartners een groter bereik over de hele wereld bieden. Hierdoor kunnen zowel nieuwe als oude inhoudspartners een breder publiek bereiken dan ooit tevoren. Bovendien kunnen inhoudspartners dankzij Utomik.com en de samenwerking met Lenovo nu ook een groter aantal gebruikers uit de hele wereld bereiken.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com