Utomik Cloud nu beschikbaar op de LG Gaming Shelf

De Utomik cloud gaming service is momenteel in Early Access en omvat een gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens de Early Access-periode zijn het persoonlijke plan en het gezinsplan voor vier personen beschikbaar voor respectievelijk €8,99 en €12,99 per maand. De eerste gebruikers die zich aanmelden voor Utomik Cloud via hun LG smart TV krijgen een gratis proefperiode van 30 dagen.
Begin vandaag nog met gamen op uw LG TV!

Utomik Cloud is nu beschikbaar op LG smart TV-modellen uit 2021 en 2022 waarop webOS draait. Daarnaast heeft Utomik de beschikbaarheid van hun cloud gaming service uitgebreid naar meer landen dan ooit tevoren. Voor een volledige lijst van de landen waar Utomik Cloud beschikbaar is, zie hieronder meer details.

Gebruikers hebben toegang tot Utomik Cloud en de games in Utomik’s cloud catalogus op de Gaming Shelf, te vinden op het Home Screen van hun LG TV’s, of door Utomik Cloud te downloaden via de App Store.

Met Utomik Cloud kunnen gebruikers games spelen, zelfs als ze geen pc of console hebben, wat een stap is in Utomik’s missie om games toegankelijker te maken voor een breder publiek. Door hun cloud gaming service naar smart TV’s te brengen met de hulp van partners als LG, kan Utomik iedereen laten proeven van gaming.

Ontdek meer met Utomik Cloud

Utomik heeft de perfecte sweet spot met zijn hybride gaming model: gebruikers kunnen op meerdere apparaten spelen en naadloos schakelen tussen deze apparaten. Dit wordt bereikt door de combinatie van cloud streaming en smart download technologie. Dankzij Utomik kunnen geweldige indie en casual games de spotlight delen op meerdere platformen zoals TV’s, mobiele apparaten en tablets.

Utomik Cloud stelt zijn gebruikers in staat om meer dan 100 cloudgames te spelen uit de steeds groeiende catalogus van 1400 pc-games, speciaal geselecteerd op hun compatibiliteit met smart tv’s en mobiele apparaten. De app bevat games uit allerlei genres, zoals indie-favorieten als Coffee Talk, My Time at Portia en Turnip Boy Commits Tax Evasion.

Later dit jaar wordt de Utomik Cloud-app ook gelanceerd op mobiele apparaten met Android 9 of hoger, te beginnen met 200 gecureerde games die bij het cloud gaming-abonnement zijn inbegrepen. Afhankelijk van de platformbeschikbaarheid van de games die je speelt, kun je zelfs switchen tussen verschillende apparaten. Je kunt bijvoorbeeld een spel beginnen te spelen op je tv, om vervolgens verder te gaan op je telefoon of tablet terwijl je op weg bent naar je desktop.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password