Utawarerumono: Mask of Deception en Utawarerumono: Mask of Truth aangekondigd – Trailer

Wie op zoek is naar een wereld vol fantasierijke beesten, krachtige magie, politieke intriges en onwaarschijnlijke helden kunnen stoppen met zoeken en hun innerlijke strateeg ontketenen want ATLUS en Deep Silver brengen twee nieuwe games uit van verhalenvertellers AQUAPLUS! Twee visuele romans en strategie RPG’s: Utawarerumono: Mask of Deception en Utawarerumono: Mask of Truth zullen worden uitgebracht door Deep Silver in Europa, zowel fysiek als digitaal. Mask of Deception zal worden uitgebracht in het voorjaar en het vervolg van het spel, Mask of Truth, zal later dit jaar worden uitgebracht. De Playstation 4-versie van beide games krijgen de prijs van €49,99.
Oorspronkelijk bekend als Utawarerumono: Itsuwari no Kamen in Japan, is Mask of Deception een groots verhaal bedoeld om de harten en geesten van spelers te betoveren tijdens hun zoektocht naar een ongelooflijk avontuur. Het spel begint boven op een besneeuwde berg waar de hoofdpersoon wakker wordt, midden in de wildernis, omringd door dodelijk wezens, met niets anders dan een ziekenhuistoga en barstende hoofdpijn. Uiteindelijk wordt hij gered door een meisje genaamd Kuon, dat met schattige oren en een beestachtige staart pronkt. Wanneer ze erachter komt dat de ongelukkige man zich niets meer herinnert van welke gebeurtenis dan ook besluit Kuon om voor hem te zorgen. Ze noemt hem Haku. Wanneer hun reis hen meeneemt over land, zal Haku (met tegenzin) kleurrijke personages (ja, dat betekent meer dierlijke mensen) tegenkomen, diepe relaties opbouwen, tegen meedogenloze vijanden strijden en worden ingezogen in de politieke intrige van de machtige natie van Yamato.

  • Een onvergetelijk verhaalMask of Deception biedt een visuele en verhaalrijke ervaring (40-50+ uur lang) waarin spelers de toekomst kunnen vormen van een volledig gerealiseerde wereld vol met fantastische mythes en geschiedenis. Mask of Deception vertelt het verhaal voor een spannende conclusie in Mask of Truth. Later dit jaar onthullen we meer informatie over Mask of Truth.
  • Een actief SRPG-gevechtssysteem – Spelers moeten Haku en zijn vrienden verdedigen door deel te nemen aan intense SRPG-gevechten tegen verschillende vijanden die de wereld bevolken. Het gevechtssysteem is een spannende mix van turn-based tactieken en “Attack Chain”-mechanieken. Spelers kunnen actief blijven tijdens de strijd middels het succesvol voltooien van de timing-based charging rings om doorslaggevende aanvallen of cruciale ontwijkingen/blokkeringen uit te voeren.
  • Volledig uitgewerkte strijd – Unieke strijdkenmerken zoals de rewind-functie, elementaire zwaktes, unieke karaktervaardigheden en meer, voegen een extra laag diepte toe aan de gevechten. Het hebben van tactisch inzicht is nodig om zegevierend uit de strijd te komen!
  • Adembenemende art – Met een verbluffende art-stijl en prachtig gerenderde cut scènes, is het spel een lust voor het oog voor de Japanse visuele roman- en anime-liefhebbers!
  • Schitterende nummers en een aangrijpende soundtrack – De opzwepende muziek, opgenomen en remastered in de legendarische Abbey Road Studios en EastWest Studios, is de perfecte begeleider van een geweldig avontuur.
Een korte noot over de content: ATLUS legt zich tijdens het lokaliseren van games toe op het zoveel mogelijk behouden van hun originele vorm. In het geval van Mask of Deception is er een scene onderworpen aan een bescheiden content-aanpassing om aan diverse lokale regelgevingen te voldoen over het tonen van het disciplineren van minderjarigen. ATLUS heeft met AQUAPLUS samengewerkt om de aanpassing zo minimaal mogelijk te houden en beide bedrijven zijn het erover eens dat de volledige betekenis van de scene in deze game na de aanpassing zonder problemen heeft behouden.

Utawarerumono: Mask of Deception en Utawarerumono: Mask of Truth zullen in 2017 beschikbaar komen op Playstation 4 voor €49.99, zowel fysiek als digitaal. De originele games zijn ontwikkeld en uitgegeven door AQUAPLUS en zullen hun originele Japanse audio bevatten.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password