Uploadlimiet levels in Super Mario Maker 2 verdubbeld

Het is vanaf nu mogelijk om maximaal 64 levels in Super Mario Maker 2 te uploaden.

Dit is een verdubbeling van het aantal te uploaden levels, want vanaf de lancering stond tot voor kort het maximaal aantal te uploaden levels op 32. Veel mensen stoorden zich hier aan, helemaal omdat het in de eerste Mario Maker uiteindelijk mogelijk was om honderd levels te uploaden.

Het nieuws werd bevestigd via een in-game bericht wanneer spelers het spel opstarten. Nintendo laat weten dat het van plan is om de uploadlimiet in de toekomst nogmaals te verhogen. Het bedrijf stelde de limiet in eerste instantie in om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk kwalitatief hoogstaande levels werden geüpload.

In Super Mario Maker 2 voor de Switch kunnen spelers hun eigen tweedimensionale Mario-levels maken. Ook kan men de levels van anderen spelen. Daar is wel een Nintendo Switch Online-abonnement voor nodig.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password