Upgrade naar Unreal Engine 5: The bus wordt nog mooier!

De simulatiespecialisten Aerosoft en hun ontwikkelingspartners bij TML-Studios hebben fase 2.0 van de Early Access van The Bus gelanceerd. De ultra-realistische bussimulator met een uitzonderlijk gedetailleerd wegennet door Berlijn op een schaal van 1:1 krijgt een uitgebreide update!

Met de update naar versie 2.0 kunnen alle spelers de titel gratis upgraden van Unreal Engine 4 naar Unreal Engine 5, zodat de toch al indrukwekkende graphics nog beter worden – en de virtuele versie van Berlijn in volle glorie kan worden genoten. Nieuwe passagiersstemmen verbeteren de rijervaring nog verder. Een nieuwe toevoeging aan De Bus-vloot is de eCitaro. De volledig elektrisch aangedreven stadsbus met een lengte van meer dan 12 m biedt genoeg ruimte voor meer dan 80 passagiers en maakt indruk met de nieuwste technologie.

Voor de verdere ontwikkeling van fase 2 van Early Access plant TML-Studios de integratie van een modding editor voor het maken van eigen kaarten, routes en bussen, een nieuwe route voor lijn 200, AI-bussen evenals trams, de Berlijnse lijn 245, de VDL Citea in zeven versies evenals de implementatie van verdere functies van de Unreal Engine 5, zoals Lumen of Nanite.

“Sinds het begin van de Early Access-fase van The Bus in maart vorig jaar hebben we veel updates uitgebracht: drie lijnen, de nieuwe MAN Lion’s City dubbeldekkerbus, controllerondersteuning en tal van verbeteringen zijn door ons ontwikkelingsteam doorgevoerd. We zijn verheugd om een nieuw tijdperk voor The Bus in te luiden met fase 2.0, die veel nieuwe functies en optimalisaties voor spelers in petto heeft. We zullen regelmatig gratis content voor The Bus blijven uitbrengen en het spel verfijnen voor de uiteindelijke release,” zegt Thomas Langelotz, CEO van TML Studios.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password