Update spelveranderende coöp-modus van Medieval Dynasty: nieuwe avonturen in de Oxbow

Ontwikkelaar Render Cube en uitgever Toplitz Productions onthullen een nieuwe insider-video voor de langverwachte co-op spelmodus voor Medieval Dynasty. De video bevat meer details over de functies die worden toegevoegd aan de gratis update, die net op tijd voor de feestdagen wordt gelanceerd op STEAM op 7 december en voor spelers op current gen-consoles en andere pc-platforms in Q1/Q2 2024.

De nieuwe coöperatieve map van Medieval Dynasty, The Oxbow, is een van de grootste en spannendste content-updates die sinds de lancering van de game aan de game is toegevoegd en voegt ook nieuwe raadselachtige personages, nieuwe quests en een personage-aanpassingsmodus toe.

Zowel coöp- als solospelers van Medieval Dynasty kunnen deelnemen aan nieuwe quests en de bewoners van het nieuwe land ontmoeten.

Bekijk de nieuwste video waarin meer details worden getoond over de character creator, het spelen in co-op, emotes, management en romance rivaliteit.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password