Update 5.2 voor Battlefield 2042 aangekondigd

Electronic Arts en DICE hebben Update 5.2 voor Battlefield 2042 aangekondigd. Deze kan later deze week gedownload worden op alle platforms en focust zich op wijzigingen aan de Hourglass-map, evenals verdere wijzigingen die de algehele spelervaring verbeteren.

Kijk hieronder voor een kort overzicht van de verbeteringen die spelers mogen verwachten:

  • Wijzigingen Hourglass – De laatste map rework voor Battlefield 2042 is gearriveerd. Hiermee heeft het team van ontwikkelaars in elke map verbeterde dekking, zichtlijnen, en gevechten mogelijk gemaakt. Zo heeft Hourglass nu een kleiner formaat om de strijd geconcentreerder te houden, meer verdedigingsmogelijkheden door middel van extra dekking langs de primaire routes en nog veel meer.
  • Vault Weapons – SMG’s en LMG’s ontvangen attachments uit de All-Out Warfare-modus. Hiermee voegen ze zich bij de andere wapentypes om deze behandeling te ontvangen.
  • Squad Management – Via Squad Orders kunnen teamleiders nu aanvals- of verdedigingsopdrachten geven om bepaalde doelen te bereiken. Squads verdienen extra XP (Squad Order Bonus) door samen te werken en de opdrachten succesvol uit te voeren.
  • Verbeteringen Ammo Crates – Naast een gedeelde cooldown tussen andere ingezette Ammo Crates, hebben deze nu ook een flink kortere tijd nodig om bij te vullen en geven ze een extra magazijn aan zowel primaire als secundaire wapens.
  • Tweaks SMG’s en LMG’s – Vergelijkbaar met recente wijzigingen die zijn aangebracht bij Assault Rifles, hebben SMG’s en LMG’s nu ook tweaks ontvangen voor hun spreiding, naast algehele spreidingsverbeteringen voor wapens.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password