Undungeon reist naar een nieuwe Pixel Art Dimensie op Switch, PS4 29 sept.

Undungeon, een interdimensionale tijdhoppende actie-RPG van ontwikkelaar Laughing Machines en uitgever tinyBuild, breidt zijn universum uit naar Nintendo Switch en PlayStation 4 op donderdag 29 september 2022, naast de eerder uitgebrachte pc- en Xbox-versies.
Een catastrofale botsing van zeven aarden leidt tot The Shift, een onbegrijpelijke puinhoop van meerdere dimensies die met elkaar verstrengeld zijn. Alleen de Herald, een aanpasbare almachtige held gecreëerd door God, kan de tijdlijn herstellen door de sleutels te vinden om de vermengde werelden te herstellen, nu bewaakt door verwrongen dimensiebewaarders en hun respectievelijke inwoners.
Begin de verraderlijke missie om zeven multidimensionale pieren te activeren die gehuld zijn in een onbekend conflict. Speur het land af naar vriendelijke wezens om waardevolle informatie te verkrijgen.

Upgrade de kern van de Herald met power-ups en statussen om hun aanval en verdediging te versterken. Verbeter menselijke organen zoals de ogen, hersenen, milt en huid, die allemaal speciale effecten hebben.

Verzamel kostbare grondstoffen om vaardigheden te verbeteren en een almachtig pantser te maken. Combineer organen, uitrusting en de kern van de Herald om verontrustende bedreigingen een stap voor te blijven.

Overwin vijanden met krachtige mêlee- en afstandsaanvallen in intense real-time gevechten. Genees strategisch, praat met metgezellen, creëer werpwapens en val aan met kritieke of schade-over-tijd aanvallen om de held te worden die de zeven aarden redt.
Undungeon komt op donderdag 29 september 2022 naar Nintendo Switch en PlayStation 4.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password