Undertale ontmoet psychedelische Guitar Hero in Everhood Eternity Edition, vandaag uit op Xbox en PlayStation Consoles

Wat gebeurt er als je naar een onuitsprekelijke wereld reist vol met een diep verhaal, vreemde verrukkelijke ontmoetingen, humor en muzikale gevechten die al je zintuigen op de proef stellen? BlitWorks Games en Foreign Gnomes kondigen met trots aan dat Everhood Eternity Edition (trailer, perskit) vandaag uitkomt op Xbox One Series S/X en PlayStation 4 Series 5 consoles. Deze editie van de avontuurlijke RPG-indiehit die al meer dan 500.000 exemplaren heeft verkocht op Steam en Nintendo Switch samen, bevat 16 nieuwe exclusieve muzikale gevechten die zijn ontworpen door een aantal van de beste levelontwerpers van de community en gecomponeerd door legendarische artiesten in de indiescene. Verwacht het onverwachte!
Everhood is een bizar rijk aan de rand van ruimte en tijd. De inwoners zijn een eigenaardig stelletje. Deze buitenwereldse entiteiten brengen hun dagen door met zwerven door labyrintische kastelen. Clubbing en bordspellen zijn hier ook populaire bezigheden. Totdat een kabouter een arm steelt van Red, de houten pop. Een schijnbaar eenvoudige zoektocht om de arm terug te krijgen, begint aan de rafelige draden van deze vreemde wereld te trekken en ontrafelt zo een mysterie en de werkelijkheid.

Ga op reis door de deuren van de waarneming. Verken fantastische omgevingen op jacht naar het afgeknelde ledemaat. Speel verstoppertje met bewegende paddenstoelen in het bos, win carnavalsprijzen en race in skelters tegen kleurrijke personages als magiërs, gevoelige opslagpunten, robots en vampiers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password