Uncharted-script is volgens Tom Holland ‘beste script ooit’

Volgens acteur Tom Holland is het script voor de aankomende Uncharted-film de beste die hij ooit gelezen heeft.

Dat meldt de acteur, die in de film de hoofdrol van een jonge Nathan Drake speelt. “Ik heb een nieuwe versie van het script onderweg hier naartoe gelezen en het is één van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Het spring echt van de pagina’s.”

Hij vervolgt: “Ik denk dat Uncharted een interessant origine verhaal kan vertellen ten opzichte van andere gameverfilmingen. Dus als je de games hebt gespeeld, weet je niet wat er in de films gaat gebeuren. En als je de games niet heb gespeeld, ga je ook genieten van de film omdat je tegelijk met andere kijkers dezelfde informatie krijgt. Ik heb echt enorm veel zin om de film te maken en het wordt de hoogste tijd.”

Hoewel Holland, vooral bekend als Spider-Man in de Marvel-films, een duidelijk punt maakt, zijn diverse Uncharted-fans op internet kritisch op zijn quote. Zowel Uncharted 2 als 3 bevatten namelijk scènes waarin teruggeblikt wordt op de jeugd van Nathan Drake, en Hollands quotes lijken te insinueren dat hij daar niets van af weet.

De verfilming van Uncharted staat al jaren op de planning. Diverse regisseurs werden aan het project verbonden en vertrokken weer. Volgens geruchten gaat Zombieland: Double Tap’s Ruben Fleischer de film nu regisseren, nadat onder andere Dan Tractenberg, David O. Russel en Shawn Levy vertrokken. De film moet volgens Sony Pictures op 5 maart 2021 verschijnen.

Afbeeldingsresultaat voor uncharted wallpaper

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password