Unawake laat zijn viscerale First-Person Melee Combat zien in de Steam Next Fest Demo

Na een sterke presentatie op Gamescom 2023 is Unawake, de opkomende first-person actie-RPG van het Turkse indie-ontwikkelteam RealityArts Studio en uitgever Toplitz Productions klaar voor Steam Next Fest.

Spelers over de hele wereld kunnen van 9 tot 16 oktober 2023 een eerste glimp opvangen van de intense first-person melee gevechten met een overvloed aan wapens en tientallen speciale vaardigheden om de diverse vijandelijke groepen die op je wachten te decimeren in een demo die speciaal is ontworpen voor Steam Next Fest.

De versie voor Steam Next Fest bouwt voort op de inhoud van de alpha-demo die op de Gamescom van dit jaar aan het grote publiek en de media werd getoond, en laat niet alleen de intensiteit van de brute schermutselingen zien, maar biedt ook een diepere blik op de mechanica, inhoud en geschiedenis van de langverwachte actiegame. Unawake maakt gebruik van een sterk gemodificeerde Unreal Engine 5 en is niet alleen op het gebied van gameplay grensverleggend, maar ook visueel, waardoor het eeuwige conflict tussen de krachten van hemel en hel in halfopen omgevingen zeer gedetailleerd tot leven komt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password