Umbreon betreedt vanaf deze week de arena in Pokémon Unite

Het Eevee Festival is er! Naast spannende Eevee Appeal-o-rama quick battles (beschikbaar vanaf 25 mei om 9:00 uur CET tot 23 juni om 12:59 uur CET), nieuwe Holowear voor Eevee Evolutions en meer, komt Umbreon de Moonlight Pokémon op 25 mei in actie.

Umbreon is een verdedigende Pokémon en kan moves als Mean Look of Snarl gebruiken om het team naar de overwinning te helpen!

En vergeet niet – Leafeon de Verdant Pokémon zal op 8 juni ook aansluiten in Pokémon UNITE. Dan kunnen spelers samenwerken en een volledig team van Eevee evoluties samenstellen en het opnemen tegen andere spelers over de hele wereld.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password