Ultimate ADOM: Caverns of Chaos is nu beschikbaar op Xbox en Nintendo Switch.

Ultimate ADOM – Caverns of Chaos, een vervolg dat al 25 jaar in de maak is, brengt spelers terug naar de wereld van Ancardia, die momenteel geniet van een nogal verdachte stilte in catastrofale gebeurtenissen. Helaas is er iets aan de hand in de spelonken beneden, en het is aan jou om de duisternis in te gaan en te zien wat voor kwaad er aan het ontstaan is. Gelukkig voor jou is er een bijna eindeloze combinatie van spreuken, wapens en vaardigheden beschikbaar om je veilig door de kerkers te loodsen… misschien niet de eerste keer, of de tweede keer, maar zeker op een bepaald moment.
Het spel brengt het verleden en het heden samen en bevat alle kenmerken van het genre, maar met hedendaagse stijlen en toevoegingen voor de huidige hardware, zoals een moderne gebruikersinterface en herwerkte ondersteuning voor controllers. Spelers kunnen ook kiezen tussen een gelikte nieuwe grafische modus en de meer klassieke “old school” ASCII-look.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password