Uitgebreide demo van ‘Luna Abyss’ uitgebracht

Bonsai Collective heeft vandaag een gloednieuwe “Extended Luna Abyss Demo” onthuld met gloednieuwe content die een mysterie onthult in het hart van hun aankomende verhalende first-person actie-avontuur, Luna Abyss.

De nooit eerder vertoonde content werpt een nieuw licht op de rol van de personages Aylin en Fawkes binnen de lore van de game en geeft een voorproefje van een gloednieuw personage dat een belangrijke rol speelt in het verhaal van Luna Abyss. Zoals spelers zullen ontdekken, is het de taak van degenen die The Abyss betreden om de mysteries van de tot gevangenis omgedoopte maan en de afgrond in de diepte te ontrafelen. Deze uitgebreide demo stuurt spelers verder de diepte in dan ooit tevoren.

De Luna Abyss Extended Demo speelt zich af in de diepten van Sorrows Canyon, een gebied aan de rand van de onderzochte Abyss, waar onze hoofdpersoon Fawkes als gevangene op zijn eerste missie wordt gestuurd. Spelers kunnen in deze uitgebreide demo aan de slag met razendsnelle gevechten, spannende traversal en mysterieuze verhaalelementen, waardoor ze zeker naar meer verlangen.

Nieuwe content bevat:

  • Extra gameplay waarin de bron van een mysterieus signaal diep in de afgrond wordt onthuld
  • Meerdere visuele herzieningen van de HUD en het wapenwiel
  • Verschillende optimalisaties om de prestaties en framerate te verbeteren
  • Verbeterde doodscène en checkpointing
  • Verbeterde VFX en SFX voor de wapens Scout Rifle en Shieldbreaker
  • Verbeterde gevechtservaring
  • Verbeterde verlichting en spelersbegeleidingDe survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password