Uitbreiding Horizon Chase 2 Japan is nu verkrijgbaar op Apple Arcade

Porto Alegre, 8 december 2022 – De Braziliaanse ontwikkelaar AQUIRIS kondigt met trots aan dat de uitbreiding Japan World Tour voor hun arcade racer Horizon Chase 2 is vandaag uit op Apple Arcade. De nieuwe content brengt spelers naar de verbazingwekkende geografie en cultuur van Japan en laat ze racen door de hightech steden, mystieke dojo’s, prachtige tuinen en diepe bossen. De nieuwe content integreert de World Tour-campagne en bestaat uit 11 nieuwe races (9 gewone en 2 ‘break the boxes’-races) verdeeld over 9 steden. Er is ook een nieuwe auto, Dream, vrijgespeeld nadat de meest gedurfde coureur alle races in Japan heeft uitgereden. Er zijn 3 carrosserieën en 6 lakken voor aanpassingen!
Neem je crew mee naar de race! Je kunt elk speltype in online achtervolgingen met je vrienden spelen. Stel een crew samen met andere spelers om samen verder te komen of ga de strijd aan met spelers van over de hele wereld. Waar je ook bent, het is altijd tijd voor eindeloos plezier in een nieuw tijdperk van arcade-racen.

Race in 66 races verdeeld over 5 landen over de hele wereld in een unieke, volledig 3D-artistieke stijl en speel 11 auto’s vrij. Van de levendige kleuren van elk landschap tot de meeslepende omstandigheden van verschillende weersomstandigheden, allemaal versterkt door een spannende soundtrack van Top Racer-componist Barry Leitch, dit spel evolueert de arcade race-ervaring naar een hoger niveau. Nieuwe horizonten sturen je naar de schoonheid van een verbluffende en uitnodigende visuele reis zonder terugkeer.

Horizon Chase 2 is geboren om een spel in constante evolutie te zijn, met dynamische evenementen die je uitnodigen om je vaardigheden aan te scherpen en je ritten te laten zien. Grote updates zorgen voor nieuwe beloningen, de Playground Mode biedt elke twee dagen een gloednieuwe uitdaging, de Tournament Mode daagt de spelers uit om de beste te zijn in verzamelingen van verschillende aangepaste races uit de World Tour Mode. Beide speltypen kunnen alleen of in groepen van maximaal vier spelers worden gespeeld. Elke dag is een uitstekende reden om terug te komen en te racen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password