Ubisoft tekent deal voor streamen Call of Duty en andere Activision Blizzard-games

Ubisoft heeft vandaag een transactie aangekondigd waardoor Ubisoft de cloudstreamingrechten krijgt voor Call of Duty en alle andere titels van Activision Blizzard die de komende 15 jaar uitkomen zodra de overname van Activision Blizzard door Microsoft is afgerond. Dit stelt Ubisoft in staat om cloudstreamingtoegang tot games van Activision Blizzard te bieden aan meer spelers over de hele wereld. Deze rechten blijven eeuwig bestaan.

Deze rechten zullen Ubisofts contentaanbod via de abonnementsdienst Ubisoft+ verder versterken en Ubisoft de mogelijkheid bieden om licenties te verlenen voor streaming toegang tot de spellencatalogus van Activision Blizzard, inclusief toekomstige releases, aan cloud gaming-bedrijven, serviceproviders en consolemakers. Dit zal helpen om de toegang voor spelers uit te breiden naar alle streamingdiensten.

Ubisofts expertise in het ontwikkelen van online diensten en distributie, samen met de relaties met streamingproviders, zal ervoor zorgen dat spelers meer keuze hebben om de spellen van zowel Ubisoft als Activision Blizzard te spelen. Ubisoft+ zal de groeiende bibliotheek van titels verder kunnen uitbreiden en spelers de mogelijkheid bieden om op meerdere platforms te spelen, waaronder PC, Xbox consoles en Amazon Luna met een enkel abonnement op Ubisoft+ Multi Access, en op het PlayStation-platform met Ubisoft+ Classics.

“We zijn toegewijd aan het leveren van geweldige ervaringen aan onze spelers, waar ze ook kiezen om te spelen”, zegt Chris Early Senior Vice President, Strategic Partnerships and Business Development, Ubisoft. “In de afgelopen 15 jaar hebben we ons ecosysteem van online diensten en distributie uitgebouwd tot een van de meest complete in de industrie. De overeenkomst van vandaag geeft spelers nog meer mogelijkheden om toegang te krijgen tot en te genieten van enkele van de grootste merken in gaming.”

De overeenkomst geeft Ubisoft exclusieve wereldwijde rechten om de spellen van Activision Blizzard te streamen, met uitzondering van niet-exclusieve rechten om te streamen in de Europese Economische Ruimte, voor alle bestaande en huidige spellen van Activision Blizzard en de spellen die de komende 15 jaar worden uitgebracht zodra de overname van Activision Blizzard door Microsoft is afgerond.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password