Ubisoft onthult line-up gamescom 2019

De line-up van Ubisoft op gamescom 2019, de gamebeurs die van 20 tot en met 24 augustus 2019 plaatsvindt in Keulen, Duitsland, bestaat uit Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Watch Dogs Legion, Roller Champions en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Op 19 augustus 2019 gaat gamescom van start met Opening Night Live, waar ook Ubisoft onderdeel van is. Bezoekers van gamescom 2019 vinden de Ubisoft booth vanaf woensdag 21 augustus 2019 in hal 6.1. Daar genieten ze van tal van activiteiten, zoals hands-on demo’s, live showmatches en nog veel meer. Fans gaan aan de slag met Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (release: 4 oktober 2019), Roller Champions (release: begin 2020) en het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Daarnaast genieten zij van een hands-off demo van Watch Dogs Legion (release: 6 maart 2020). Meer content van games zoals Just Dance 2020 (release: 5 november 2019), Trials Rising en Brawlhalla wordt gedurende de week gepresenteerd op het podium. Bovendien verdienen bezoekers exclusieve in-game beloningen voor het spelen van de Ubisofts gamedemo’s op gamescom door hun QR-code daar te laten scannen. De ultieme Ubisoft-fans hebben daarnaast de mogelijkheid om in hal 5.2 exclusieve gamescom-goodies en collectibles van onder andere Assassin’s Creed, Watch Dogs en Rainbow Six te scoren op de Ubisoft Merchandise booth.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password