Ubisoft brengt in 2019 Assassin’s Creed Symphony

Ubisoft heeft Assassin’s Creed Symphony aangekondigd als de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed fans. Assassin’s Creed Symphony gaat op 11 juni 2019 in première tijdens E3 in Los Angeles. Daarna volgen ook voorstellingen in Europa.

Tijdens Assassin’s Creed Symphony worden de krachtige klanken van een symfonieorkest- en koor gecombineerd met een innovatief, meeslepend 3D concert. De show van twee uur ontvouwt zich rond de muziek, personages en verhalen uit de Assassin’s Creed serie, waardoor fans op spectaculaire wijze verscheidene memorabele momenten uit de serie herbeleven. Assassin’s Creed Symphony bevat muziek van verschillende getalenteerde componisten, onder wie Jesper Kyd, Lorne Balfe, Brian Tyler, Austin Wintory, Sarah Schachner, Winifred Philipps, Elitsa Alexandrova, Chris Tilton, Ryan Amon en The Flight.

Na de wereldpremière in Los Angeles is Assassin’s Creed Symphony in 2019 te ervaren in Palais des Congrès in Parijs op 29 juni, in Davies Symphony Hall in San Francisco op 3 augustus, in Place des Arts in Montréal op 27 september, in Eventim Apollo in Londen op 5 oktober en in Teatro Arcimboldi in Milaan op 6 oktober.

Voorverkooptickets voor Assassin’s Creed Symphony zijn vanaf 7 december 2018 exclusief verkrijgbaar voor Ubisoft Club leden en vanaf 10 december 2018 voor iedereen.

Meer informatie over Assassin’s Creed Symmphony is hier te vinden.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password