Ty the Tasmanian Tiger-remaster verschijnt 31 maart op Switch

Ty the Tasmanian Tiger komt op 31 maart op de Switch eShop uit. Daarna wordt deze klassieker ook uitgebracht op PS4 en vervolgens ook op Xbox One. De studio publiceert liever console per console in plaats van alle consoles tegelijkertijd.  Een remaster van de klassieke platformer die oorspronkelijk op GameCube, PlayStation 2 en Xbox verscheen werd vorig jaar op Kickstarter geplaatst. De game bracht toen wereldwijd  genoeg op om deze remaster mogelijk te maken. Krome Studios heeft na een lange stilte nu dus de releasedatum van de Switch-versie van het spel bekendgemaakt.

De remaster krijgt verbeterde graphics, onder andere in de vorm van dynamische schaduwen en verbeterde kleuren, maar ook met HD-textures voor omgevingen en personages. Verder wil Krome een betere camera invoegen, alsmede een Hardcore-modus waarin spelers maar één leven hebben.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password