Two Point Hospital is dit weekend gratis speelbaar via Steam

De ziekenhuismanager Two Point Hospital is dit weekend gratis speelbaar via Steam.

De gratis periode is nu aangebroken en duurt tot maandagochtend. Mensen kunnen in die periode de game onbeperkt spelen. Daarbij is het spel tot 5 september met vijftig procent korting te koop, waardoor hij maar 17,49 euro kost.

De gratis periode dient ter promotie van de nieuwe uitbreiding Close Encounters, dat nu beschikbaar is. Close Encounters voegt diverse nieuwe elementen toe aan de game. Zo zijn er drie nieuwe ziekenhuizen in diverse kosmische plekken, elk met hun eigen uitdagingen. Natuurlijk zijn er diverse buitenaardse levensvormen die beter moeten worden gemaakt. Er zijn 34 nieuwe ziektes.

Two Point Hospital komt later dit jaar ook naar PlayStation 4, Xbox One en Switch. Het is een ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals ‘lichthoofdigheid’ en ‘grey anatomy.’ Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opricht. De studio is inmiddels gekocht door Sega.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password