Tweede Wereldoorlog Turn Based Strategiespel Klotzen! Panzer Battles nu beschikbaar op Steam voor PC

Onafhankelijke ontwikkelaar Maxim Games kondigt vandaag hun debuut titel, Klotzen! Panzer Battles, een turn-based operationele strategiegame uit de Tweede Wereldoorlog die gebruik maakt van een hex-gebaseerd kaartensysteem, is nu beschikbaar op PC via Steam met een lanceringskorting van 10% die beschikbaar is tot 4 mei.

Met talloze uitkomsten van historische militaire campagnes in verschillende scenario’s krijgen fans van strategiespellen de kans om de geschiedenisboeken volledig te herschrijven. Spelers en beginnende strategen kunnen historische tijdlijnen en uitkomsten beïnvloeden, van het initiëren van de geallieerde invasie in Normandië een jaar eerder in 1943, of zelfs het uitvoeren van succesvolle aanvallen op Londen of de VS. Klotzen! Panzer Battles biedt 26 historische en bijna 40 contrafeitelijke scenario’s, samen met de willekeurige campagne-veranderende gebeurtenissen. Spelers kunnen ook hun eigen historische scenario’s aanpassen met de ingebouwde editor.

Klotzen! Panzer Battles zal de tactieken en tegenstrategieën van vele generaals testen door de flexibele AI die ruimte laat voor fouten in lagere instellingen en tactische en strategische fouten detecteert en deze uitbuit op hogere, meer uitdagende moeilijkheden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password