Tweede Wereldoorlog Turn Based Operationeel Strategiespel Klotzen! Panzer Battles komt naar PC 27 april

Onafhankelijke ontwikkelaar Maxim Games heeft vandaag aangekondigd dat hun debuuttitel, Klotzen! Panzer Battles, een turn-based operationele strategiegame uit de Tweede Wereldoorlog die gebruik maakt van een hex-gebaseerd kaartensysteem, zal op 27 april via Steam op de PC verschijnen.

Fans van strategiespellen krijgen de kans om de geschiedenisboeken volledig te herschrijven, door militaire campagnes te voeren en strategieën te starten die zich op geheel nieuwe manieren afspelen. Spelers kunnen historische tijdlijnen en uitkomsten veranderen, zoals de geallieerde invasie van Normandië in 1943 in plaats van 1944, of scenario’s uitspelen die nooit hebben plaatsgevonden, zoals het uitvoeren van succesvolle aanvallen op Londen of de VS. Spelers kunnen ook hun eigen historische scenario’s creëren met de speleditor modus.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password