Tweede deep dive-video EA SPORTS WRC gaat in op carrièremodus, customization tot in de kleinste details en meer

Vandaag heeft EA SPORTS de tweede deep dive-video voor EA SPORTS WRC, een officiële videogame van het FIA World Rally Championship, vrijgegeven. De ontwikkelaar gaat dieper in op de verschillende spelmodi en features in de game, waaronder de carrièremodus en de uitgebreide Builder. EA SPORTS WRC wordt op 3 november uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via de EA App, Epic Store en Steam.
De tweede deep dive biedt een uitgebreid inkijkje in de spelmodi en features in de game, waaronder:

Builder: Spelers kunnen in de voetsporen treden van rallylegende Colin McRae en zelf de moderne rally-auto van hun dromen ontwerpen en ontwikkelen. Van de behuizing en body tot het interieur en de buitenkant: spelers hebben complete controle over het vormgeven van hun gedroomde auto. Ieder onderdeel heeft bovendien zijn eigen onderscheidende kenmerken en features. In de Builder is aan alle details gedacht: van bumpers, spoilers en velgen tot kleinere details als verlichting en luchttoevoer. Hierdoor kunnen spelers hun auto volledig naar wens afstemmen op de uitdagingen die hen te wachten staan in de carrièremodus, Time Trial, Clubs en meer.

Moments: de 50-jarige geschiedenis van het FIA World Rally Championship wordt groots gevierd in de game, want spelers kunnen via Moments iconische momenten uit deze decennia vol rally-actie opnieuw beleven: van klinkende overwinningen tot legendarische comebacks. Spelers kunnen zowel recente als historische gebeurtenissen herbeleven en medailles verdienen op basis van hun prestaties. Er worden geregeld nieuwe Moments aan EA SPORTS WRC toegevoegd, zodat spelers gedurende de cyclus van de game deel kunnen nemen aan nieuwe scenario’s en events die zijn geïnspireerd op rally in het echte leven.

Carrière: de carrièremodus in EA SPORTS WRC laat spelers hun eigen team samenstellen en maakt gebruik van progressie die wordt verspreid over meerdere seizoenen. Hierdoor kunnen spelers hun team met technici blijven ontwikkelen en verbeteren om op cruciale momenten de juiste keuzes te maken en de benodigde expertise in te zetten. Ze kunnen zich een weg omhoog werken als Junior WRC of direct de top uitdagen om hun team naar de overwinning te leiden. Hier stuiten zij op de beste rallycoureurs, auto’s en teams die de rallysport rijk is.

Andere elementen die in de deep dive aan bod komen zijn:

  • Regularity Rally: een alternatieve vorm van competitie die in verschillende modi in het spel aanwezig is
  • Rally School: de perfecte plek om te beginnen met EA SPORTS WRC en alle fundamentele vaardigheden aan te leren om een ​​rallyauto te besturen
  • Championship: de traditionele singleplayer WRC-ervaring waarin het echte seizoen wordt nagebootst
  • Ook komen multiplayerclubs en meer voorbij
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password