Twee nieuwe WOW events geïntroduceerd: Xy’mox’s Charity Cache en Solo Shuffle Showdown!

Nu we richting de release van Dragonflight vliegen, kondigt het WoW Esports-team twee nieuwe events aan om de ongelofelijke PvE- en PvP-communities in het daglicht te stellen. Dankzij Xy’mox’s Charity Cache, nemen twee top PvE-guilds het tegen elkaar op om maar liefst $ 100.000 voor het goede doel op te halen. PvP ziet dan weer de top DPS en Healers vechten voor een gedeelde prijzenpot van $ 100.000  in de eerste Solo Shuffle-competitie.

Xy’mox’s Charity Cache

Xy’mox is aan het experimenteren met Fated Powers en test twee van de beste WoW-guilds om geld in te zamelen voor AbleGamers en Direct Relief. Op 10 en 11 september strijden Echo en Team Liquid in Castle Nathria en Sepulcher of the First Ones, live via YouTube en Twitch.

Elke guild moet een selectie aan bazen zo snel mogelijk zien te verslaan om een deel van het prijzengeld in te zamelen. Maar dat is nog lang niet alles:

  • In de plaats van de gebruikelijke Fated Power-rotatie hebben alle bazen minstens twee Fated Powers geactiveerd.
  • Elke raid zal twee checkpoints hebben, waardoor reeds een deel voor het goede doel kan worden ingezameld. De guild die het eerste een checkpoint bereikt, zal meer verdienen.
  • De eerste guild die een checkpoint bereikt ontvangt ook een Fated Curse die volgende encounters nog chaotischer zal maken.

De Europese titanen spelen voor Direct Relief, die als missie “het verbeteren van de gezondheid en levens van mensen aangedaan door armoede of spoedgevallen” hebben.

De epische Noord-Amerikaanse guild zamelt geld in voor AbleGamers, een organisatie die “kansen wil creëren om sociale isolatie tegen te gaan, alsook het verhogen van de levenskwaliteit van mensen met een handicap”.

Solo Shuffle Showdown

Nog voor de ranked Solo Shuffle-mode zijn intrede doet in Dragonflight, introduceren we voor het eerst ooit de Solo Shuffle Showdown! Tijdens dit driedaagse toernooi ziet je je favoriete EU en NA Arena-spelers het van 23 tot 25 september tegen elkaar opnemen om te zien wie de beste Solo Shuffle-speler wordt en een deel van de $ 100.000 prijzenpot in de wacht sleept. Live te volgen live via YouTube en Twitch.

Op 23 september (EU) en 24 (NA), zullen 36 spelers uit elke regio drie Solo Shuffle-wedstrijden spelen, verdeeld over zes lobby’s van zes spelers.

De top 12 uit elke regio plaatst zich voor de Finals op 25 september, waar elke spelers in twee of meer wedstrijden zichzelf zal moeten bewijzen. Hierna plaatsen de beste zes zich voor een allerlaatste wedstrijd, waar de twee winnaars (één DPS en één Healer) worden gekroond.

De deelnemers worden geselecteerd uit een mix van Arena World Championship-spelers, PvP-ladders en leden uit de PvP-community. Meer info over wie deelneemt aan de Solo Shuffle Showdown volgt snel!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password