Turtle Beach onthult de VelocityOne Flightdeck

Turtle Beach heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan het  VelocityOne flight sim assortiment toegevoegd, de Turtle Beach VelocityOne Flightdeck. De VelocityOne Flightdeck is een nieuwe premium combat HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) vlucht-simulatie controller ontworpen voor Windows 10 & 11 PCs, gemaakt om het luchtruim te domineren in vlucht- en ruimtegevechtsgames. De VelocityOne Flightdeck is vanaf 13 februari 2024 verkrijgbaar.
Het ontwerp van de VelocityOne Flightdeck  is geïnspireerd door high-tech straaljagers en ruimteschepen voor een ongeëvenaarde HOTAS-ervaring en ontworpen voor alle grote vlucht-simulatie games op Windows PCs. De uitgebreide besturing bestaat uit 15 assen en 139 programmeerbare functies en het Flight Touch Display en OLED Heads-Up Display laten je alles naar je eigen wensen aanpassen. Daarnaast biedt de VelocityOne Flightdeck’s Flight Hangar app voor Windows PCs meer aanpassingsmogelijkheden, zoals controle over RGB-verlichtingszones.

“Net als onze eerdere VelocityOne accessoires levert VelocityOne Flightdeck een ongeëvenaarde moderne vlucht-simulatie ervaring, en biedt dit product gevechtspiloten een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden waarmee ze helemaal in controle blijven, of ze nu verwikkeld zijn in een verhit luchtgevecht of de verste uithoeken van het heelal verkennen,” zegt Cris Keirn, Interim CEO & SVP van Global Sales, Turtle Beach Corporation. “De VelocityOne-accessoires van Turtle Beach zijn al extreem populair bij flight sim fans, en we zijn verheugd om deze productfamilie verder uit te breiden met nieuwe en innovatieve producten zoals het Flightdeck.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password