Turtle beach kondigt VelocityOne Race voor Xbox & Windows PC aan

Turtle Beach heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan de bekroonde reeks simulatieproducten aangekondigd: de Turtle Beach VelocityOne Race. Dit baanbrekende racestuur is ontworpen voor Xbox en Windows PC door de meermaals bekroonde VelocityOne simulatiegroep en zorgt ervoor dat jij steeds weer pole position pakt en als eerste de geblokte vlag ziet wapperen.
“Onze VelocityOne simulatieproducten domineren nu al de flight sim accessoiremarkt. We kunnen niet wachten om de Turtle Beach catalogus nog verder uit te breiden door hetzelfde ultrarealisme en hoogwaardige simulatieprestaties naar de racingwereld te brengen.”, zegt Cris Keirn, Interim CEO en SVP of Global Sales bij Turtle Beach Corporation.

Racing sim fans met een oog voor snelheid kunnen gebruik maken van de high-fidelity direct-drive force feedback via de unieke K: Drive motor in de VelocityOne Race, die zorgt voor een krachtige respons, maar met genoeg soepelheid in het sturen om passend te reageren op in-game gebeurtenissen. De aluminium pedalen en Dynamic Brake Tek load-cell remmen simuleren levensechte remprestaties. Coureurs kunnen ook hun telemetrie in real-time bekijken in ondersteunde racing games en controls aanpassen via het geïntegreerde Race Management Display. Met de Tuner Companion App en de aanpasbare knoppen maak je de VelocityOne Race ook helemaal eigen. Een handgestikt lederen stuur zorgt voor meer realisme en een betere grip, terwijl je met de Mag-Shift paddle shifters snel, betrouwbaar en consistent schakelt. Bovendien zorgen twee extra analoge paddles met magnetische Hall Effect sensoren voor een nauwkeurige bediening van de koppeling en handrem.

VelocityOne Race is vanaf 26 februari 2024 verkrijgbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password