Turnip Boy Robs a Bank lanceert vandaag (PC, Switch, Xbox, Game Pass)

Vandaag smokkelt de nieuwe singleplayer, komische actie-avonturengame Turnip Boy Robs a Bank van ontwikkelaar Snoozy Kazoo en uitgever Graffiti Games zijn weg naar de PC via Steam, de Epic Games Store en de Microsoft Store, evenals naar Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One! Het vervolg op het beruchte Turnip Boy Commits Tax Evasion is vandaag ook verkrijgbaar op Xbox Game Pass, PC Game Pass en Utomik.

Belastingen ontduiken was de oogst van vorig jaar, dus Turnip Boy ontkiemt een lucratief nieuw crimineel blad! Maar banken beroven is niet makkelijk en de kluizen van de Botanical Bank zijn geen lachertje. Bundel je krachten met de dreigende Pickle Gang voor deze grootse overval van epische proporties. Met spannende schietpartijen tegen bewakers en elite SWAT-teams slaat je artisjokhart misschien wel een biet over!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password