Turn-Based Fantasy-strategie SpellForce: Conquest of Eo is nu verkrijgbaar voor PlayStation & Xbox

Het is jullie beurt, PlayStation- en Xbox-gamers! Het op turn-based fantasy-strategie gebaseerde epos SpellForce: Conquest of Eo, is nu verkrijgbaar voor zowel PlayStation als Xbox Consoles. In dit spannende avontuur kruipen spelers in de huid van een ambitieuze magiër die ernaar streeft om de top van de tovenarij te bereiken. Voer het bevel over legers van verschillende SpellForce-rassen, zoals Orcs, Elfen, Dwergen, Mensen en nog veel meer. Elk van de drie magische beroepen biedt unieke manieren om je troepen te versterken: laat de ondoden herrijzen als een Necromancer, versterk je troepen met krachtige drankjes als een Alchemist, of smeed krachtige runen voor je soldaten als een Artificer.

SpellForce: Conquest of Eo mengt turn-based strategie naadloos met 4x elementen, zorgt voor een vleugje RPG-ervaring en culmineert in korte maar opwindende turn-based tactische gevechten.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password