Turbo Overkill Aflevering 2 scheurt met Halloween Lancering

Turbo Overkill, de veelgeprezen, supersnelle cyberpunk boomer shooter van Apogee Entertainment en ontwikkelaar Trigger Happy Interactive met een “Overwhelmingly Positive” Steam user rating, lanceert deze Halloween Episode Two op Steam Early Access voor PC. De laatste aflevering en 1.0 release zal in 2023 debuteren op PC, PlayStation consoles, Xbox consoles en Nintendo Switch.

De volgende halte op Johnny Turbo’s bloedige kruistocht om de almachtige AI Syn te verslaan verhoogt de actie en het bloedbad tot 11 met uitgebreide campagnelevels, motorgevechten met kettingzaag en drie nieuwe wapens. Maak de beste Syn’s klaar met de microwaving Plasma Gun, schilder doelen voor woeste orbitale aanvallen met de Ion Blaster, of richt naar beneden met de Telefragger, een sluipschuttersgeweer dat “nee” zegt tegen kogels en “JA” tegen het teleporteren in vijanden en ze van binnenuit laat exploderen.

Johnny’s odyssee door de neon-doordrenkte dystopie van Paradise gaat verder na de meeslepende conclusie van Episode 1. Neem wraak voor het verlies van Johnny’s beste vriend door de nieuwe Chainsaw Bike te starten en vol gas door enorme levels te scheuren. Terwijl de stad in brand staat, bereik je grotere hoogten met de nieuwe grijphaak en sprint je snel van punt naar punt, in Spidey-stijl, om nietsvermoedende boeven te overmeesteren. Maak gebruik van Turbo Time, Johnny’s ultieme kracht, om met warpsnelheid te bewegen terwijl de wereld om hem heen vertraagt, en vijanden af te slachten voordat ze met hun ogen kunnen knipperen.

Turbo Overkill is het creatieve liefdeskind van genrekenner Sam Prebble (Total Chaos) en de oorspronkelijke shooter-titanen van Apogee (Wolfenstein 3D, Duke Nukem, Prey, Max Payne, Rise of the Triad en meer). Wees getuige van de volgende evolutie in FPS-ontwerp: klassieke elementen zoals ingewikkelde, gelaagde levels en geheimen die tot leven worden gewekt door nostalgische texturen en moderne details. Laat campy crouch-fests achter in je kettingzaag-benen-vloeibare, onstuitbare beweging maakt het spelen van Turbo Overkill een naadloos verlengstuk van je badass geest.

Turbo Overkill Episode 2 verschijnt op Halloween-maandag 31 oktober 2022-via Steam Early Access voor PC. Episode 1 is nu beschikbaar

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password