TT Isle of Man: Ride on the Edge 2 schakelt technisch een versnelling hoger

De beroemdste motorrace ter wereld laat weer van zich horen. Bigben en KT Racing delen met plezier alle technische verbeteringen die zijn toegevoegd aan TT Isle of Man – Ride on the Edge 2.

In TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 kun je de straten veroveren in één van de beroemdste races voor motorracefans. Dankzij het zorgvuldige werk van de KT Racing-teams kunnen spelers thuis een ongekende motorrace-ervaring beleven.

De physics van de motoren zijn helemaal opnieuw gecreëerd om ze ultra-realistisch te laten reageren. Het gyroscopische effect is nu geheel geïntegreerd voor een nauwkeurigere besturing, terwijl motors bij hoge snelheid gaan wiebelen om coureurs erop te wijzen dat een valpartij dreigt. De remmen en schokbrekers zijn ook opnieuw ontworpen. Ze reageren nu op elke hobbel in de weg en creëren een rijervaring die nog dichter komt bij wat een echte motorrijder voelt.

Kijk over het stuur van je motor, gebruik de slipstream van je tegenstander om kostbare seconden tijdswinst te behalen en vind de beste lijnen door bochten om je motor zoveel mogelijk grip te geven. Slijtage van onderdelen is ook onderdeel van de game-ervaring: de remmen, wielophangingen, motor- en bandtemperatuur moeten allemaal worden gecontroleerd voor de beste rit en om het eind van het 60 kilometer lange circuit te bereiken, helemaal als je alle zes rondes van de race wilt halen!

TT Isle of Man 2 komt beschikbaar in de eerste helft van 2020, voor consoles en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password