TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 maakt flitsende start

Sinds TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 op 19 maart 2020 is verschenen voor PlayStation 4. In aanloop naar de release van de game voor de Nintendo Switch op 14 mei 2020, presenteren NACON en KT Racing met trots een nieuwe video om de lancering te vieren.

In TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 race je over de wegen van het Snaefell Mountain-parkoers, waar de Isle of Man Tourist Trophy al meer dan een eeuw wordt betwist. Het Isle of Man TT-parkoers is heel iets anders dan een klassiek circuit. De route zit vol imperfecties en bevat snelle bochten, scherpe bochten en lange rechte stukken waarop coureurs snelheden tot boven de 300 km/uur kunnen halen! TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers een getrouwe nabootsing van het veeleisende parkoers van deze legendarische race, dat feilloze inschattingen eist van coureurs die erop willen zegevieren.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 is de meest gedetailleerde motorrace-simulatie in zijn genre dankzij de volgende kenmerken:

  • Realistische motorfiets-physics en uitdagende gameplay
  • Alle 60 kilometers van het Isle of Man Tourist Trophy-parkoers zijn gedetailleerd nagebootst
  • 17 extra circuits om te verkennen en je racevaardigheden op te verbeteren
  • Een open-wereld-gebied voor het testen van je reflexen en motorfiets-instellingen
  • Een diepgaande carrièremodus waarin je je vanuit de amateurklasse kunt opwerken tot winnaar van de Senior TT
  • 27 coureurs en 13 officiële TT-motors, aangevuld met 5 legendarische motorfietsen
  • Een unieke helmcamera, om nog meer in de races op te gaan

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 is al verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en verschijnt op 14 mei 2020 voor de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password