“TSURUGIHIME”, Yosuke Shiokawa’s debuut ARPG onthuld, komt in 2024.

Fahrenheit 213 Inc. (213°) onthult indie titel TSURUGIHIME tijdens INDIE Live Expo Winter 2022 met een eerste trailer op Steam store pagina en 213℉ officieel YouTube kanaal.

Wat is tsurugihime?

De ultieme strijd is over 100 dagen en het is aan de speler om te beslissen hoe die laatste dagen te leven. Gebouwd op het klassieke genre van side scrolling action RPG, “craft” alles van gevechten, aanpassen, verkenning, verhaal en zelfs je “zus”.

Dit is een RPG die het lot “bewerkt”.

Dit is het eerste spel van de voormalige creatieve producent van Fate/Grand Order, Yosuke Shiokawa sinds hij onafhankelijk is geworden. Samen met character designer Kuroboshi Kouhaku en componist Takeharu Ishimoto mikken we met dit team op een release op Steam in 2024.

“Craft” de 100 dagen in dit verhaal waar keuzes en beslissingen centraal staan!

De speler kan leven zoals hij wil tot de dag van het ultieme gevecht. Word sterker door herhaalde gevechten, kies ervoor om machtige vijanden uit te dagen, of breng tijd door in vrede zonder te vechten. Een spel met meerdere eindes waarbij jouw dagen de uitkomst bepalen. Vind JOUW beste manier om elke dag te leven en “knutsel” je eigen weg naar de overwinning.

“Craft” zelfs je zus met het bonding sisters ikusei systeem!

Gevechten worden ondersteund door de geliefde zus van de hoofdpersoon, haar enige familie. Puur en onschuldig, kan ze koninklijk of rebels zijn, afhankelijk van hoe de speler met haar omgaat. Ze kan nieuwsgierig worden of een gepassioneerde geleerde.

Character Design: Kuroboshi Kouhaku & componist: Takeharu Ishimoto, sluit zich aan bij de ontwikkeling van het spel!

Karakters worden ontworpen door Kouhaku Kuroboshi, die heeft gewerkt aan Summon Night, Kino’s Journey en SAO Alternative, en de muziekregie wordt geleid door componist Takeharu Ishimoto (The World Ends with You, Kingdom Hearts).
Het spel wordt ontwikkeld door een klein team als een indie game vol liefde van de makers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password