Trust Gaming wint Rainbow Six Benelux League Season 4

 Tijdens de Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League afgelopen zaterdag in de Esports Game Arena te Alphen aan de Rijn werd Trust Gaming wederom gekroond tot kampioen. Tijdens de finales streden Trust Gaming, Team Frag, Epsilon Esports en Fact Gaming om een prijzenpot van € 11.500, waarvan Trust Gaming als winnaar maar liefst € 5.250 mee mocht nemen.

De twee halve finales en finale werden van commentaar voorzien door internationale Rainbow Six Pro League-casters Michael ‘Kixstar’ Stockley en Ghassan ‘Milosh’ Finge, en lokale casters Stijn ‘Hap’ Hapers en Anthony ‘Anthox’ Kremer. Zowel ter plekke in de Esports Game Arena als live via Twitch.tv/Rainbow6BNL zagen fans Trust Gaming in de eerste halve finale met 2-0 winnen van Team Frag, waarna Epsilon Esports en Fact Gaming de tweede halve finale een stuk spannender wisten te maken. Uiteindelijk veroverde Epsilon Esports met 2-1 een finaleplaats.

In de finale kwam Epsilon Esports zelfs met 1-0 voor, maar moest deze underdog het uiteindelijk toch laten afweten tegen regerend Benelux League-kampioen Trust Gaming. Met 2-1 wist Trust Gaming, bestaande uit Deapek, Meadzz, Easy, Leonski en Avaiche, uiteindelijk toch de derde Benelux League-titel binnen te halen (Season 1, Season 3, Season 4) na een zinderende finale. Bovendien werd Trust Gaming-speler Deapek extra beloond door de MVP-trofee binnen te slepen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password