Trouwe maar ondeugende oorlogsdieren verschijnen in Call of Dragons

Farlight Games – de creatieve geesten achter de razend populaire RPG Dislyte – kondigt vandaag met trots de nieuwe toevoeging War Pet aan voor hun populaire MMO fantasy conquest game Call of Dragons. Spelers kunnen nu hun eigen schattige maar woeste War Pets vangen om als trouwe metgezellen te dienen op hun reis door het uitgestrekte land van Tamaris.

Deze ooit woeste beesten, die oorspronkelijk in Tamaris leefden, werden geïnfecteerd door magische stenen en werden verdraaid en manisch terwijl ze duistere krachten kregen en in pijn leefden. Als deze wezens succesvol worden gezuiverd in de strijd, krijgen ze hun oorspronkelijke uiterlijk terug en vechten ze aan de zijde van je troepen als je trouwe metgezellen. Beheer al je huisdieren door te zorgen voor voedsel, rustplaatsen en trainingsfaciliteiten. Ontevreden over de ontwikkeling van je huisdier? Gebruik gewoon de hartspoeling van de alchemist om zijn niveau te resetten en het te behouden, of laat je huisdier weer vrij in het wild.

De huisdierenwedstrijd van Call of Dragons

Wil je weten hoe je geliefde huisdieren eruit zien in het land van Tamaris? Om de release van War Pets te vieren, organiseert Farlight Games de Call of Dragons Pet CompAInion Combat-wedstrijd om die vraag te beantwoorden! Upload een foto van je huisdier naar een mysterieuze transdimensionale machine die Tamaris en de echte wereld met elkaar verbindt om erachter te komen hoe jouw unieke Call of Dragons-huisdier eruit zal zien. Registreer je AI-huisdier en doe mee aan de grote prijsvraag waarmee je een iPad, een PlayStation 5-systeem of een ontdekkingsreis naar Australië, Madagaskar of China kunt winnen!

De wedstrijd Call of Dragons Pet CompAInion Combat loopt nu tot 26 september 2023. Ga naar https://www.codpet.ai om mee te doen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password