Trotseer het angstaanjagende onbekende in Battlefield 2042 Season 6: Dark Creations

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield™ 2042 Season 6: Dark Creations onthuld. Het intense nieuwe seizoen gaat op 10 oktober van start en voegt heel veel nieuwe content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map, meerdere wapens, gadgets en gameplay-verbeteringen. De content die invloed heeft op de core-gameplay is beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass. Daarnaast is Battlefield 2042 van 12 tot 16 oktober gratis te spelen op alle platformen.

In Season 6 neemt de strijd een ongunstige wending als No-Pat-soldaten gevangen worden genomen en door een snode organisatie voor experimenten worden gebruikt. De strijd vindt plaats in de Buiten-Hebriden van Schotland waar spelers het gevecht met elkaar aangaan op de nieuwe map Redacted. De map is geïnspireerd door populaire maps uit eerdere delen in de reeks, waaronder Operation Locker (Battlefield 4) en Operation Metro (Battlefield 3). Redacted is de eerste map in de reeks die zich volledig binnen afspeelt en waar intense claustrofobische vuurgevechten plaatsvinden.

Season 6 bevat ook een arsenaal aan nieuwe wapens en gadgets waarmee geëxperimenteerd kan worden. Met zijn geoptimaliseerde draagbaarheid en prestaties is de VHX D3 een waardevolle aanwinst voor gevechten op korte en middellange afstand. Voor gevechten op korte afstand is het semiautomatische en zeer nauwkeurige L9CZ-pistool genaamd Laugo Alien zeer geschikt. Ten slotte beschikt het G428-geweer over uitzonderlijke precisie en aanzienlijke schotkracht. Aan het repertoire van gadgets zijn de Ammo Pouch en Health Pouch toegevoegd. Deze twee gadgets stellen spelers in staat om hun squad te helpen wanneer de dood nadert. Tot slot is het dynamische tweepersoons transportvoertuig genaamd YUV-2 Pondhawk toegevoegd. Hiermee kan snel ondersteuning bij objectives geboden worden.

Naast deze nieuwe content worden er in Season 6 ook verschillende quality-of-life-verbeteringen toegevoegd. Zo komen er Aim Assist-verbeteringen voor console-spelers om de eerlijkheid van cross-play te verbeteren. Verder wordt de Recon-klasse gebalanceerd en worden er verbeteringen in het rijgedrag doorgevoerd, waaronder het draaien van een tank, de algehele besturing van straaljagers, snelheids-/zwaartekrachtaanpassingen en nog veel meer.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password