Tropico 6 ‘s nieuwste DLC – Going Viral infecteert Xbox en PlayStation Consoles vandaag

El Presidente heeft officieel geen patiënten meer op PC en heeft een bevelschrift uitgevaardigd met Kalypso Media en Realmforge Studios om de Tropico 6 – Going Viral DLC naar Xbox- en PlayStation-consoles te brengen. Na het loslaten van de wereld van pandemieën en de chaos van politiek gemanoeuvreer op PC, kunnen spelers nu samen met El Presidente proberen vier nieuwe ziektes te overwinnen die het dagelijks leven van trouwe Tropicanen verstoren.
Trek als onverschrokken leider aan de touwtjes om de pandemie onder controle te houden met negen nieuwe gebouwen en 16 nieuwe edicten. Gebruik het nieuwe “Paniek”-mechanisme om de reacties van de Tropicanen op deze ziekten te meten. Met dit inzicht in hun paniekniveau, ga je alarm slaan om de angst van je burgers uit te buiten of houd je de bevolking rustig tegenover een potentieel dodelijke bedreiging?

Bouw het Kolossale Ziekenhuis om je medische capaciteiten te vergroten en plaats medische controleposten om besmette personen op te sporen. Bestrijd de pest in stijl met de nieuwe outfitoptie voor El Presidente: het pestmasker. Je bent perfect voorbereid op alle verwoestingen die deze pandemie Tropico brengt.

Tropico 6 – Going Viral is nu verkrijgbaar voor PC, Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4|5.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password