Tropico 6 – New Frontiers strijkt neer op PC

Uitgever Kalypso Media en interne ontwikkelaar Realmforge Studios zijn blij te kunnen aankondigen dat Tropico 6 – New Frontiers nu uit is voor de PC. Terwijl een zekere miljardair wordt afgeleid door de chaos op Twitter, heeft El Presidente besloten dat dit het perfecte moment is om zelf de ruimte te verkennen als hij echt de rijkste man in het universum wil worden. SpaceX wie?
In Tropico 6 – New Frontiers moeten spelers ervoor zorgen dat Tropico de internationale concurrentie voor blijft. Het is een wijde wereld en El Prez brengt zijn overredingstactieken naar galactische hoogten. Met het nieuwe Space Port Complex lanceren spelers Tropico in een glorieuze nieuwe toekomst door raketten te bouwen en onderzoek te doen. Ga de ruimtewedloop aan, loop op de maan en sticht de eerste Marskolonie van de mensheid met de gloednieuwe Mission Mars-campagne. Nieuwe personages, gebouwen en edicten openen talloze mogelijkheden om meer geld te verdienen, je burgers tevreden te houden en die Tropicaanse perfectie te verbeteren. Je kunt El Prez en zijn paleis zelfs een nieuwe look geven die niet van deze wereld is. Maar wees gewaarschuwd, zelfs met een stellair plan is er geen groter risico dan ruimtevaart en wie weet wat voor onvoorziene omstandigheden er te wachten staan. Je zult creatief moeten zijn als je glorie wilt claimen voor Tropico.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password