Tropico 6 – Festival DLC nu uit op Nintendo Switch

Uitgever Kalypso Media en huisontwikkelaar Realmforge Studios nodigen je uit voor het presidentiële feest van het jaar. Vanaf vandaag kunnen spelers onderweg feestjes organiseren, want Tropico 6 – Festival DLC is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch.

El Presidente eist dat je samen met hem succes boekt met het plannen van feestjes terwijl de archipels van Tropico een entertainment hotspot worden. Tropico 6 – Festival DLC daagt spelers uit om hun creativiteit te gebruiken bij het plannen en beheren van een reeks feesten, terwijl ze ‘The Boredom’ bestrijden – een kwaadaardige, plezierbestrijdende kracht die alle festiviteiten op de zonovergoten eilanden van Tropico dreigt te dwarsbomen.

Organiseer meer dan 20 verschillende soorten festivals in vier verschillende themagebieden, die allemaal wachten op jouw fantastische festiviteiten. Nieuwe gebouwen, waaronder de Dansschool en de Ballonnen- en Vuurwerkfabriek, helpen je een feest te plannen dat past bij een Tropicaanse dictator. Met de Tropico 6 – Festival DLC kunnen spelers zelfs genieten van tal van nieuwe muzikale toevoegingen en een chique nieuwe look voor El Prez en zijn presidentiële paleis.

Maar wat is een festival zonder wat freebies? Met de zojuist uitgebrachte Tropico 6 update biedt El Prez de inwoners van Tropico ook wat gratis extra content, en nee… het is deze keer niet weer een belastingverhoging. Naast bugfixes en aanpassingen, bevat de extra inhoud een nieuw straatartiesten entertainment ‘gebouw’ om wat flair toe te voegen aan de straten van Tropico, evenals 3 nieuwe kaarten: Islas De Mesetas, Isla del Trébol en La Península Gigantesca.

Tropico 6 – Festival DLC is vanaf vandaag geopend voor Nintendo Switch-gebruikers. De DLC is al beschikbaar op de dansvloer van Windows PC, Xbox One, Xbox Series X | S en PlayStation 4 | 5.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password