Trivium’s Matt Heafy ondersteunt Remnant II DLC met volledige release van zijn nummer ‘Wielder Of The Plague’

Gearbox Publishing en Gunfire Games kondigen vandaag met trots aan dat zanger en gitarist van Trivium, Matthew Kiichi Heafy, de volledige versie van zijn nummer ‘Wielder of the Plague’ voor REMNANT II heeft uitgebracht. Heafy schreef en nam het nummer op ter ondersteuning van REMNANT II en de binnenkort te verschijnen DLC The Awakened King.

Eerder dit jaar werd het nummer al gepretendeerd als een speciale bewerking op maat in de EU Accolades Trailer van de game. Vandaag is het nummer volledig uitgebracht, de dag voordat de langverwachte eerste DLC van REMNANT II, The Awakened King, op 14 november verschijnt.

Ter ondersteuning van de nieuwe track zal Heafy, zelf een fervent streamer, zich op 14 november aansluiten bij het populaire Britse streamingduo TwoAngryGamers voor een REMNANT II DLC livestream. Heafy verloot ook een REMNANT II swag kit op zijn sociale kanalen, evenals een exclusief REMNANT II x Matt Heafy collaboration shirt.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password