Tricks, tackles en goals vliegen je om de oren in de nieuwe trailer van Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op 10 juni voor de Nintendo Switch en laat spelers genieten van Strike – de vijf-tegen-vijf sport waarin alles is toegestaan wat maar nodig is om te winnen. Het lijkt op voetbal, maar dan zonder de scheidsrechter en regels. Bekijk hieronder de nieuwe Mario Strikers: Battle League Football – Overzichtstrailer voor meer gameplay-details, inclusief de vele manieren waarop spelers hun tegenstanders kunnen beuken, zappen en dropkicken om te zegevieren.
In Mario Strikers: Battle League Football kunnen spelers een team vormen van bekende personages uit het Paddenstoelenrijk, inclusief Mario, Peach, Donkey Kong en Toad, en lokaal* met maximaal acht spelers of online** spelen. Daarbij kunnen spelers de tegenpartij met teamtackles passeren, tegenstanders omver beuken, of een Strikebol grijpen voor een hyperschot die twee punten op kan leveren. Overtredingen bestaan niet in Strike – dus kies zelf maar hoe je afrekent met het andere team!

Elk personage blinkt uit in verschillende eigenschappen. Omdat er geen regels gelden, zijn beschermende middelen geen overbodige luxe. Daarom kunnen spelers stoere uitrusting aan hun personages toevoegen om hun eigenschappen te versterken en diepere strategieën mogelijk te maken. Zo kunnen personages met bepaalde uitrustingen bijvoorbeeld sneller bewegen, makkelijker scoren of beter tackles weerstaan.

Wanneer spelers er klaar voor zijn, kunnen ze met hun vrienden samenkomen in de online-only Strikersclub-mode. In deze spelstand kunnen spelers hun eigen club vormen met maximaal 20 strikers of toetreden tot een bestaande club, om het vervolgens op te nemen tegen andere clubs voor punten en een hogere plek in het klassement van elk seizoen. Club-bezitters kunnen de outfits van hun club zelf aanpassen en krijgen na elke wedstrijd tokens die ze kunnen gebruiken om het clubstadion aan te passen.

Bereid je voor om het veld te betreden van Mario Strikers: Battle League Football, een vijf-tegen-vijf sport waarin alles is toegestaan wat maar nodig is om te winnen. Maak je keuze uit bekende gezichten uit het Paddenstoelenrijk en beuk, zap en dropkick je een weg naar de overwinning. Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op vrijdag 10 juni voor de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password