Trick-or-Trial? Red Barrels onthult Halloween-update voor de Outlast Trials

Red Barrels, de indie-ontwikkelingsstudio achter de angstaanjagende Outlast-franchise, brengt op 26 oktober zijn Halloween-update voor de survival horror multiplayer The Outlast Trials, die momenteel in Steam Early Access is. Tijdens het Halloween-seizoen zijn er nog meer traktaties in de aanbieding met een Steam-uitverkoop van 26 oktober – 2 november met 20% korting en de release van de officiële soundtrack op Spotify op 25 oktober.

Halloween-update
De update bevat de introductie van de nieuwe Trial ‘Program 4: Courthouse’ en nieuwe Weekly Programs, extra MK-Challenges en Program Geister; een limited-time Halloween-event compleet met speciale beloningen. Proefpersonen kunnen ook rekenen op nieuwe Amps, Variators, Prescriptions, Cosmetics, Cell Items en een Sleep Room Minigame, naast talloze verbeteringen aan de levenskwaliteit.
Steam en Epic Games Store Uitverkoop
Proefpersonen die de uitdagingen van de Murkoff-faciliteit nog moeten aangaan, kunnen tijdens de Halloween-periode profiteren van een speciale korting. De early access game is tussen 26 oktober en 2 november verkrijgbaar voor de volgende prijs, met 20% korting op Steam; 23,20 € EUR, en 18 oktober – 1 november met 20% korting in Epic Games Store: 21,59 € EUR.

Officiële soundtrack op Spotify
Luister naar de aangrijpende audio en sfeer van The Outlast Trials in de officiële soundtrack van de game, die vanaf 25 oktober verkrijgbaar is op Spotify. De soundtrack is gecomponeerd door Tom Salta (Deathloop, Halo, Ghost Recon) en laat je de griezelige geluiden horen net als de deelnemers aan de proeven.

Outlast: The Challenges of Trials Documentaire
Red Barrels heeft via The Escapist de documentaire Outlast: The Challenges of Trials documentaire uit die een kijkje achter de schermen geeft bij het ontwikkelingsproces van The Outlast Trials. Kijk mee hoe Red Barrels zich verdiept in de beproevingen, ups en downs, en creativiteit en triomfen voor de studio’s eerste ervaring in het maken van een multiplayer horror game.

The Outlast Trials is een gloednieuwe versie van de veelgeprezen Outlast survivalhorrorserie en speelt zich af in hetzelfde angstaanjagende universum als de vorige titels, alleen kun je er dit keer voor kiezen om alleen te spelen of met vrienden in een team van maximaal vier personen.

Spelers kruipen in de huid van proefpersonen die zijn ontvoerd door de schimmige Murkoff Corporation. Gevangen in een geheime Murkoff-faciliteit worden spelers onderworpen aan een reeks fysieke en mentale beproevingen, gekweld door iconische personages en alleen of in teamverband uitgedaagd om te overleven met hun geestelijke gezondheid intact.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password