Tribes of Midgard: Witch Saga Nu beschikbaar

Betreed het koude en duistere rijk van de doden in Tribes of Midgard: Witch Saga, vandaag gelanceerd door Norsfell en Gearbox Publishing. De nieuwste Saga van Tribes of Midgard roept de Einherjar op om zich opnieuw te verenigen, dit keer in een gevecht tegen de godin Hel. Witch Saga is nu beschikbaar als gratis update op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Nintendo Switch. Crossplay voor Steam, Epic Games Store en Xbox is ook ingeschakeld.

  • Betreed het rijk van de doden: Hel heeft de Draugr opgeroepen om haar leger van Helders te leiden terwijl ze van plan is de wortels van Yggdrasil te corrumperen. De tijd dringt, en om te winnen moet je dit gevecht naar haar domein brengen.
  • Vind in de Witch Saga Quest het Undergate portaal en betreed Niflheim op eigen risico, want de koudste biome heeft heel wat trucjes in petto.
    Verken de kille diepten van Niflheim, plunder oude stenen mausolea voor buit, krijg toegang tot unieke ambachtelijke materialen om krachtige recepten te smeden en daag de godin van de onderwereld uit om haar gevangene, de gevallen god Baldr, te bevrijden.
  • Farm voor ingrediënten: Naast de nieuwe Biome, Ancient en Saga Quest, introduceert Witch Saga een landbouwsysteem waarmee Einherjar zaden kunnen planten en materialen kunnen verbouwen die ze nodig hebben om te knutselen. Met het nieuwe gereedschap Shovel kunnen spelers een speciaal materiaal genaamd ‘Essences’ planten en na een timer ingrediënten zoals steen en ijzer laten groeien.
  • Crossplay: Witch Saga debuteert cross-platform play voor Tribes of Midgard-spelers op Steam, Epic Games Store en Xbox. Einherjar hebben nu de mogelijkheid om samen online te verbinden met Hel vanaf verschillende apparaten-geen Runes nodig.

“Het is onze hoogste prioriteit om Midgard levendig en bloeiend te houden voor onze spelers, dus we hebben tal van community-geïnspireerde verbeteringen opgenomen en een nieuwe pagina toegevoegd aan hun Vikinglegendes met de Witch Saga,” aldus Julian Maroda, CEO en Creative Director van Norsfell. “De Noorse mythologie blijft de groei van het spel inspireren met een groeiende wereld en grotere, moeilijkere eindbazen. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze Einherjar samenkomen om Hel’s verwrongen plannen te dwarsbomen.”

Tribes of Midgard is een co-op game voor 1-10 spelers met een levendige mix van survival en actie-RPG. Ervaar Norsfells creatieve visie op deze heldere en kleurrijke wereld, maak legendarische voorwerpen, laat je thuisbasis groeien en begin aan een epische reis door procedurele rijken om het op te nemen tegen torenhoge wezens die vastbesloten zijn om Ragnarök te ontketenen. De macht van je stam wordt getest in twee verschillende speltypen: een Saga-spel en een eindeloos overlevingsspel. Een verscheidenheid aan doelen, vijanden en verkenningsgebieden biedt eindeloos speelplezier.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password