Trepang2 lanceert ‘Deluxe Edition’ vandaag op Steam

Trepang Studios en Team17 Digital hebben vandaag de Deluxe Edition van de griezelige, bovennatuurlijke actieshooter Trepang2 op Steam gelanceerd voor €29,99 na een release op PlayStation 5 en Xbox Series X|S eind vorige maand. De Steam-versie bevat ook de basisgame en een DLC season pass, die spelers toegang geeft tot de onlangs uitgebrachte Survival Mode DLC en een aankomende DLC die gepland staat voor release begin 2024.

Steam-spelers die het duistere verhaal van Trepang Studios over bedrijfscomplot en bloedvergieten nog niet hebben kunnen vanaf vandaag tot 20 november de basisgame, Deluxe Edition en Banger Edition kopen met 33% korting.
Trepang2 is een spirituele opvolger van de snelle en over-the-top first-person shooters uit het midden van de jaren 2000. Het combineert razendsnelle first-person gun-fu gameplay met een verwoestende heavy metal soundtrack en spelers beginnen aan een bovennatuurlijke reis vol dood, verderf en bedrijfscomplotten. Stap in de schoenen van een verbeterde supersoldaat die ontsnapt is uit een geheime locatie van de overheid en bewapen jezelf met een arsenaal aan wapens terwijl je een scala aan nieuwe bovenmenselijke vaardigheden beheerst, terwijl je opgejaagd wordt door je voormalige ontvoerders en nog meer buitenaardse vijanden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password