Trek naar Yomi’s filmische Samurai verhaal lanceert 5 mei op PC en consoles

Het filmische actie-avontuur Trek To Yomi komt op 5 mei naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S/X en Xbox One-platforms, inclusief Game Pass. Pre-orders zijn nu geopend en er geldt een korting van 10%.

Liefhebbers van Bushido kunnen even pauze nemen van het bestuderen van de degen om de prachtige sfeer van Trek To Yomi op te snuiven in een onlangs vrijgegeven uitgebreide gameplayvideo, waarin het begin van Hiroki’s reis naar vergelding wordt verkend.
Als een gelofte aan zijn stervende meester, is een jonge zwaardvechter gezworen om zijn stad en de mensen die hij liefheeft te beschermen tegen alle bedreigingen. Geconfronteerd met een tragedie en gebonden aan plicht, moet de eenzame samurai verder reizen dan leven en dood om zichzelf te confronteren en zijn weg vooruit te bepalen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password