Trek je protosuit aan – Ultraman voegt zich vandaag bij Puzzle & Dragon

Maak je protosuits klaar om de strijd aan te gaan met de helden van Ultraman in Puzzle & Dragons. Ga de strijd aan met de aliens van nu tot 24 april in exclusieve kerkers en rekruteer de klassieke personages uit de Ultraman Egg Machine. Vecht samen met de iconische helden en sommige schurken terwijl je je voorbereidt op de grootste strijd die Ultraman ooit heeft meegemaakt.

Ultraman Herdenkings Ei-machine
Verzamel je team om de buitenaardse plaag te bestrijden! Alle spelers die zich tijdens het evenement aanmelden, krijgen een gratis trekje uit de Ultraman Memorial Egg Machine, en meer kun je verdienen door te vechten in Special Dungeons. Voeg de legendarische Ultraman, Ultraseven, of Ultraman Taro toe aan je roster. Spelers kunnen zelfs aliens als Zetton, Gomora en King Joe rekruteren. Er zijn meerdere event-exclusive personages om te verzamelen.

Evenement exclusieve kerkers
Breng de strijd naar de aliens in exclusieve kerkers die zijn ontworpen om je verborgen kracht te doen ontwaken!

  • Ultraman: Vecht je een weg door om Ultraman Event Medals te verdienen om te ruilen voor event-exclusive monsters zoals Pigmon bij de Monster Exchange.
  • Ultraman Uitdaging! Versla elke verdieping van deze kerker bij de eerste poging om speciale beloningen en een pull uit de Ultraman Memorial Egg Machine te verdienen.
  • Ultraman (vast team): Versla deze kerker met een vast team om een pull te verdienen uit de Ultraman Memorial Egg Machine.

Speciale Bundels
Als Ultraman iets heeft geleerd in zijn gevechten tegen buitenaardse aanvallers, dan is het wel het belang van vrienden die aan je zijde vechten. Verzamel meer personages met Special Bundles die je helpen je Ultraman-team uit te breiden.

  • 15 Magische Stenen + Ultraseven Eiermachine: Geeft 15 magische stenen en één trekje van de Ultraseven Egg Machine
  • 20 Magische Stenen + ★6-7 Ultraman Eiermachine: 20 Magische Stenen + Ultraman Eimachine: 20 Magische Stenen en één trek van de ★6-7 Ultraman Eimachine voor
  • 1 Magische Steen + Ultraman Eiermachine: Voor 1 magische steen en 1 trekje van de Ultraman Eimachine

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com