Trek het onbekende in en ontrafel meer van het mysterie in een nieuwe trailer voor Pacific Drive

Ontdek meer van de mysteries achter de Olympic Exclusion Zone in de nieuwe verhalende trailer voor Pacific Drive. Vandaag op de Future Games Show lieten Ironwood Studios en uitgeefpartner Kepler Interactive meer zien van hun unieke overlevingsavontuur dat momenteel in ontwikkeling is voor PlayStation 5 en PC en begin 2024 wordt gelanceerd.

In de schaduw van torenhoge evergreens in het noordwesten van de Stille Oceaan zit je gevangen achter een 300 meter lange muur. Waarom is hij gebouwd en wie of wat zijn de Remnants? Mysterieuze stemmen doorkruisen de ether en ondervragen en waarschuwen je. Vecht tegen de elementen en anomalieën, maar één ding is zeker: jij en je auto zullen The Zone niet onveranderd verlaten.

De Olympic Exclusion Zone is al meer dan dertig jaar onaangeroerd en herbergt allerlei gevaren en mysterieuze fenomenen die bekend staan als anomalieën. Met alleen je stationwagen als gezelschap moet je over de kronkelige wegen navigeren om het web van geheimen te ontwarren dat het gebied al sinds de jaren 50 omringt. Verzamel grondstoffen om je auto te upgraden en meer aanwijzingen te vinden terwijl je je steeds verder in het onbekende begeeft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password