Treed in de voetsporen van Da Vinci in de gratis nieuwe kamer van Escape Simulator!

Vandaag kunnen spelers direct in de Werkplaats van Leonardo da Vinci duiken in het co-op puzzelspel Escape Simulator! Deze extra kamer daagt ontsnappers uit op manieren die ze nog niet eerder hebben meegemaakt. Da Vinci werd immers niet voor niets een geniaal meesterbrein genoemd! Lukt het jou om zijn geheimen te ontcijferen in deze gratis nieuwe update?

Vandaag krijgt het co-op puzzelspel Escape Simulator zijn volgende gratis kamer: Leonardo’s Workshop, met in de hoofdrol de iconische werkplaats van de beroemde geleerde Leonardo da Vinci. Om uit de kamer te ontsnappen, moeten spelers de mysteries rond zijn leven ontrafelen, waar experts zich al jaren over opwinden. Kun jij het opnemen tegen de meester zelf?

Om zichzelf een moreel oppepper te geven, kunnen spelers kiezen uit verschillende nieuwe kledingstukken die passen bij het thema van de kamer en die nu beschikbaar zijn in de game. Er is ook een nieuwe soundtrack uitgebracht om de sfeer te bepalen terwijl spelers de nieuwe kamer proberen te ontsnappen. Daarnaast krijgen ontsnappers volgende week toegang tot verschillende nieuwe kamerassets in de Room Editor waarmee ze hun eigen puzzelkamers kunnen maken om elkaar uit te dagen en te slim af te zijn.

Dat is echter niet alles, want deze extra kamer maakt deel uit van een gratis update die ook een volledige vertaling in het Italiaans bevat. Dit betekent dat Escape Simulator nu ook gespeeld kan worden in de taal van Da Vinci en veel van zijn beroemde collega’s.

Om de lancering van deze nieuwe kamer te vieren, lopen er verschillende kortingen voor de co-op game op Steam. De basisgame is momenteel 25% afgeprijsd, terwijl de Collector’s Edition, de Wild West en Steampunk DLC’s en de soundtrack 10% korting hebben.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password